Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827
Назва: | «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу |
Автори: | Гузар, Уляна Вільчинська, Оксана Huzar, Uliana Vilchynska, Oksana |
Ключові слова: | розвиток персоналу ресторан конкурентоспроможність закладу інновації |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Гузар У. «SECONDMENT» як інноваційний метод розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу / Уляна Гузар, Оксана Вільчинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 255-257. |
Короткий огляд (реферат): | Метою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31827 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гузар_Вільчинська_СТ.pdf | 550.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.