Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31818
Назва: | Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи |
Автори: | Шаніна, Ольга Боровікова, Наталія Shanina, Olha Borovikova, Nataliia |
Ключові слова: | рН желатин агар рисове борошно |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Шаніна О. Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи / Ольга Шаніна, Наталія Боровікова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 170-172. |
Короткий огляд (реферат): | Метою наших досліджень було встановлення можливих взаємодій між борошняною сировиною та структуроутворювачами за допомогою методу титриметричного аналізу. Досліджували водноборошняні суспензії на основі рисового борошна з желатином та агаром харчовими та їх сумішшю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31818 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шаніна_Боровікова_СТ.pdf | 668.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.