Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХорунжа, Тетяна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorKhorunzha, Tetiana-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2022-01-22T09:47:23Z-
dc.date.available2022-01-22T09:47:23Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationХорунжа Т. Використання соусів для м'ясних страв / Тетяна Хорунжа, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 168-169.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817-
dc.description.abstractМета – вивчити сучасний асортимент соусів, які пропонують ресторанні заклади, для м’ясних страв. Дослідження нових рецептур соусів, можливості поєднання з м’ясними стравами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсоусuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectм’ясні стравиuk_UA
dc.titleВикористання соусів для м'ясних стравuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хорунжа_Пасічний_СТ.pdf554.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.