Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817
Title: Використання соусів для м'ясних страв
Authors: Хорунжа, Тетяна
Пасічний, Василь
Khorunzha, Tetiana
Pasichnyi, Vasyl
Keywords: соус
емульсія
м’ясні страви
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Хорунжа Т. Використання соусів для м'ясних страв / Тетяна Хорунжа, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 168-169.
Abstract: Мета – вивчити сучасний асортимент соусів, які пропонують ресторанні заклади, для м’ясних страв. Дослідження нових рецептур соусів, можливості поєднання з м’ясними стравами.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31817
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хорунжа_Пасічний_СТ.pdf554.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.