Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФіль, Марія-
dc.contributor.authorFil, Mariia-
dc.date.accessioned2022-01-22T09:43:05Z-
dc.date.available2022-01-22T09:43:05Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationФіль М. Кулінарні тренди Франції / Марія Філь // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 165-167.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31816-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectФранціяuk_UA
dc.subjectкулінарні трендиuk_UA
dc.subjectстравиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectкухняuk_UA
dc.titleКулінарні тренди Франціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Філь_СТ.pdf712.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.