Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815
Назва: | Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів |
Автори: | Сніжко, Ольга Пахомова, Вероніка Snizhko, Olha Pakhomova, Veronika |
Ключові слова: | молоковмісні продукти кисломолочні продукти раціон інновації |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сніжко О. Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів / Ольга Сніжко, Вероніка Пахомова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 155-156. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сніжко_Пахомова_СТ.pdf | 547.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.