Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815
Назва: Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів
Автори: Сніжко, Ольга
Пахомова, Вероніка
Snizhko, Olha
Pakhomova, Veronika
Ключові слова: молоковмісні продукти
кисломолочні продукти
раціон
інновації
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сніжко О. Актуальність удосконалення молоковмісних кисломолочних продуктів / Ольга Сніжко, Вероніка Пахомова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 155-156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31815
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сніжко_Пахомова_СТ.pdf547.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.