Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, Ольга-
dc.contributor.authorФілікович, Леся-
dc.contributor.authorRomanovska, Olha-
dc.contributor.authorFilikovych, Lesia-
dc.date.accessioned2022-01-22T09:33:34Z-
dc.date.available2022-01-22T09:33:34Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationРомановська О. Інноваційні способи пакування м'ясних виробів / Ольга Романовська, Леся Філікович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 163-164.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31814-
dc.description.abstractМета – дослідити нові можливості українського пакування м’яса та м’ясопродуктів, спрямованих на підвищення рівня безпеки і якості харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectпакуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.titleІнноваційні способи пакування м'ясних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Романовська_Філікович_СТ.pdf548.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.