Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31814
Title: Інноваційні способи пакування м'ясних виробів
Authors: Романовська, Ольга
Філікович, Леся
Romanovska, Olha
Filikovych, Lesia
Keywords: інновація
пакування
зберігання
маркування
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Романовська О. Інноваційні способи пакування м'ясних виробів / Ольга Романовська, Леся Філікович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 163-164.
Abstract: Мета – дослідити нові можливості українського пакування м’яса та м’ясопродуктів, спрямованих на підвищення рівня безпеки і якості харчових продуктів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31814
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Романовська_Філікович_СТ.pdf548.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.