Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811
Назва: Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту
Автори: Повшик, Софія
Іжевська, Орися
Петрюк, Олександра
Povshyk, Sofiia
Izhevska, Orysia
Petriuk, Oleksandra
Ключові слова: суха пшенична клейковина
шрот кунжуту
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: овшик С. Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту / Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 152-154.
Короткий огляд (реферат): Метою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Повшик_Іжевська_Петрюк_СТ.pdf559.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.