Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811
Назва: | Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту |
Автори: | Повшик, Софія Іжевська, Орися Петрюк, Олександра Povshyk, Sofiia Izhevska, Orysia Petriuk, Oleksandra |
Ключові слова: | суха пшенична клейковина шрот кунжуту |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | овшик С. Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту / Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 152-154. |
Короткий огляд (реферат): | Метою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31811 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Повшик_Іжевська_Петрюк_СТ.pdf | 559.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.