Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810
Назва: Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства
Автори: Петришин, Наталія
Ланиця, Ірина
Petryshyn, Nataliia
Lanytsia, Iryna
Ключові слова: ферментовані продукти
тренд
асортимент
ресторан
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Петришин Н. Ферментовані продукти - сучасний тренд до розширення асортименту продукції ресторанного господарства / Наталія Петришин, Ірина Ланиця // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 150-151.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31810
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петришин_Ланиця_СТ.pdf551.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.