Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31809
Назва: Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства
Автори: Паска, Марія
Карпова, Марта
Paska, Mariia
Karpova, Marta
Ключові слова: модернізація
дитяче меню
ресторан
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Паска М. Модернізація дитячого меню в закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Марта Карпова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 147-149.
Короткий огляд (реферат): Мета – проаналізувати дитяче меню в закладах ресторанного господарства та його модернізація.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31809
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска_Карпова_СТ.pdf554.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.