Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31808
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМоргуненко, Аліна-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorФітель, Наталія-
dc.contributor.authorMorhunenko, Alina-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorFitel, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:37:38Z-
dc.date.available2022-01-21T18:37:38Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationМоргуненко А. Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту / Аліна Моргуненко, Орися Іжевська,Наталія Фітель // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 145-146.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31808-
dc.description.abstractМета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнапої функціонального значенняuk_UA
dc.subjectнасіння чіаuk_UA
dc.subjectрізниця температурuk_UA
dc.titleОздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спортуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Моргуненко_Іжевська_Фітель_СТ.pdf548.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.