Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31808
Title: Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту
Authors: Моргуненко, Аліна
Іжевська, Орися
Фітель, Наталія
Morhunenko, Alina
Izhevska, Orysia
Fitel, Nataliia
Keywords: напої функціонального значення
насіння чіа
різниця температур
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Моргуненко А. Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту / Аліна Моргуненко, Орися Іжевська,Наталія Фітель // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 145-146.
Abstract: Мета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31808
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Моргуненко_Іжевська_Фітель_СТ.pdf548.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.