Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31807
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLevchuk, Alla-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorЛевчук, Алла-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:33:03Z-
dc.date.available2022-01-21T18:33:03Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationLevchuk A. Basis principles rational balanced diet for athletes / Alla Levchuk, Mariia Paska // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 107-108.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31807-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectenergy consumptionuk_UA
dc.subjectsportuk_UA
dc.subjecttraininguk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectенергоспоживанняuk_UA
dc.subjectспортuk_UA
dc.subjectтренуванняuk_UA
dc.titleBasis principles rational balanced diet for athletesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Левчук_Паска_СТ.pdf541.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.