Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31807
Назва: | Basis principles rational balanced diet for athletes |
Автори: | Levchuk, Alla Paska, Mariia Левчук, Алла Паска, Марія |
Ключові слова: | food energy consumption sport training харчування енергоспоживання спорт тренування |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Levchuk A. Basis principles rational balanced diet for athletes / Alla Levchuk, Mariia Paska // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 107-108. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31807 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Левчук_Паска_СТ.pdf | 541.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.