Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуцмида, Анастасія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKutsmyda, Anastasiia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:27:22Z-
dc.date.available2022-01-21T18:27:22Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationуцмида А. Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Анастасія Куцмида, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 137-139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31806-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтрендиuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectкрафтuk_UA
dc.subjectекоспрямуванняuk_UA
dc.titleСучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куцмида_Паска_СТ.pdf554.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.