Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31805
Назва: Фізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжуту
Автори: Кравченко, Михайло
Михайлик, Віталій
Kravchenko, Mykhailo
Mykhailyk, Vitalii
Ключові слова: шрот
водопоглинальна і водоутримувальна здатність
харчові волокна
білок
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кравченко М. Фізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжуту / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 140-141.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – визначення фізико-­хімічних показників шро‑ тів волоського горіха і кунжуту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31805
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко_Михайлик_СТ.pdf552.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.