Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31805
Назва: | Фізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжуту |
Автори: | Кравченко, Михайло Михайлик, Віталій Kravchenko, Mykhailo Mykhailyk, Vitalii |
Ключові слова: | шрот водопоглинальна і водоутримувальна здатність харчові волокна білок |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Кравченко М. Фізико-хімічні властивості шротів волоського горіха і кунжуту / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 140-141. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – визначення фізико-хімічних показників шро‑ тів волоського горіха і кунжуту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31805 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко_Михайлик_СТ.pdf | 552.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.