Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2022-01-21T18:16:22Z-
dc.date.available2022-01-21T18:16:22Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationІжевська О. Функціональні властивості кави / Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 134-136.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804-
dc.description.abstractМетою дослідження було проаналізувати хімічну, біологічну та фізіологічну цінність кави.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.subjectароматичні речовиниuk_UA
dc.titleФункціональні властивості кавиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іжевська_СТ.pdf560.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.