Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804
Назва: | Функціональні властивості кави |
Автори: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia |
Ключові слова: | антиоксиданти кава ароматичні речовини |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Іжевська О. Функціональні властивості кави / Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 134-136. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження було проаналізувати хімічну, біологічну та фізіологічну цінність кави. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іжевська_СТ.pdf | 560.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.