Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804
Title: Функціональні властивості кави
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Keywords: антиоксиданти
кава
ароматичні речовини
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Іжевська О. Функціональні властивості кави / Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 134-136.
Abstract: Метою дослідження було проаналізувати хімічну, біологічну та фізіологічну цінність кави.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31804
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іжевська_СТ.pdf560.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.