Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803
Назва: | Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products |
Автори: | Ditrikh, I. V. Timoshin, D. V. Дітріх, І. В. Тимошин, Д. В. |
Ключові слова: | quinoa groats clover flakes polycomponent fish products крупа кіноа пластівці конюшини полікомпонентні рибні продукти |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ditrikh I. V. Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products / Ditrikh I. V., Timoshin D. V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 105-106. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дітріх_Тимошин_СТ.pdf | 538.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.