Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803
Назва: Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products
Автори: Ditrikh, I. V.
Timoshin, D. V.
Дітріх, І. В.
Тимошин, Д. В.
Ключові слова: quinoa groats
clover flakes
polycomponent fish products
крупа кіноа
пластівці конюшини
полікомпонентні рибні продукти
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ditrikh I. V. Prospects of using no-traditional vegetable raw materials for the development of polycomponent fish products / Ditrikh I. V., Timoshin D. V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 105-106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31803
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дітріх_Тимошин_СТ.pdf538.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.