Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802
Назва: | The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses |
Автори: | Ditrikh, I. V. Kopovska, A. V. Дітріх, І. В. Коповська, А. В. |
Ключові слова: | functional products amaranth fishmeal culinary products функціональні продукти амарант кулінарні вироби з рибного борошна |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Ditrikh I. V. The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses / Ditrikh I.V., Kopovska A.V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 103-104. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дітріх_Коповська_СТ.pdf | 539.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.