Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802
Назва: The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses
Автори: Ditrikh, I. V.
Kopovska, A. V.
Дітріх, І. В.
Коповська, А. В.
Ключові слова: functional products
amaranth
fishmeal culinary products
функціональні продукти
амарант
кулінарні вироби з рибного борошна
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Ditrikh I. V. The use of amaranth in the formulation of fishmeal culinary products for functional purproses / Ditrikh I.V., Kopovska A.V. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 103-104.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31802
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дітріх_Коповська_СТ.pdf539.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.