Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Назва: | Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші |
Автори: | Данилюк, Інна Струтинська, Любов Danyliuk, Inna Strutynska, Liubov |
Ключові слова: | борошняні кулінарні вироби композитна борошняна суміш порошок Atherina pontica прісне тісто |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Данилюк І. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 131-133. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Данилюк_Струтинська_СТ.pdf | 552.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.