Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Назва: Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші
Автори: Данилюк, Інна
Струтинська, Любов
Danyliuk, Inna
Strutynska, Liubov
Ключові слова: борошняні кулінарні вироби
композитна борошняна суміш
порошок Atherina pontica
прісне тісто
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Данилюк І. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі композитивної борошняної суміші / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 131-133.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розроблення технології борошняних кулінарних виробів на основі композитної борошняної суміші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31801
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данилюк_Струтинська_СТ.pdf552.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.