Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Title: | Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності |
Authors: | Данилюк, Інна Струтинська, Любов Адамович, Ольга Danyliuk, Inna Strutynska, Liubov Adamovych, Olha |
Keywords: | овочеві страви насіння гарбуза насіння кунжуту кедрова олія |
Issue Date: | 21-Jan-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Данилюк І. Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності / Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 157-162. |
Abstract: | Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Данилюк_Струтинська_Адамович_СТ.pdf | 570.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.