Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Title: Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності
Authors: Данилюк, Інна
Струтинська, Любов
Адамович, Ольга
Danyliuk, Inna
Strutynska, Liubov
Adamovych, Olha
Keywords: овочеві страви
насіння гарбуза
насіння кунжуту
кедрова олія
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Данилюк І. Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності / Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 157-162.
Abstract: Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данилюк_Струтинська_Адамович_СТ.pdf570.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.