Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Назва: Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності
Автори: Данилюк, Інна
Струтинська, Любов
Адамович, Ольга
Danyliuk, Inna
Strutynska, Liubov
Adamovych, Olha
Ключові слова: овочеві страви
насіння гарбуза
насіння кунжуту
кедрова олія
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Данилюк І. Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності / Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 157-162.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данилюк_Струтинська_Адамович_СТ.pdf570.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.