Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800
Назва: | Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності |
Автори: | Данилюк, Інна Струтинська, Любов Адамович, Ольга Danyliuk, Inna Strutynska, Liubov Adamovych, Olha |
Ключові слова: | овочеві страви насіння гарбуза насіння кунжуту кедрова олія |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Данилюк І. Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності / Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 157-162. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31800 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Данилюк_Струтинська_Адамович_СТ.pdf | 570.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.