Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГужва, Ірина-
dc.contributor.authorЖихор, Олена-
dc.contributor.authorHuzhva, Iryna-
dc.contributor.authorZhykhor, Olena-
dc.date.accessioned2022-01-21T17:29:45Z-
dc.date.available2022-01-21T17:29:45Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationГужва І. Основні технологічні тенденції розвитку ресторанного бізнесу / Ірина Гужва, Олена Жихор // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 125-127.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31798-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectтенденціїuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleОсновні технологічні тенденції розвитку ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гужва_Жихор_СТ.pdf555.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.