Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31798
Назва: Основні технологічні тенденції розвитку ресторанного бізнесу
Автори: Гужва, Ірина
Жихор, Олена
Huzhva, Iryna
Zhykhor, Olena
Ключові слова: пандемія
тенденції
ресторанний бізнес
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Гужва І. Основні технологічні тенденції розвитку ресторанного бізнесу / Ірина Гужва, Олена Жихор // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 125-127.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31798
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гужва_Жихор_СТ.pdf555.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.