Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандура, Ірина-
dc.contributor.authorКулик, Аліна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.contributor.authorKulyk, Alina-
dc.date.accessioned2022-01-21T17:24:19Z-
dc.date.available2022-01-21T17:24:19Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationБандура І. Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства / Ірина Бандура, Аліна Кулик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 120-122.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectфункціональний продуктuk_UA
dc.subjectтефтеліuk_UA
dc.titleВикористання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бандура_Кулик_СТ.pdf559.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.