Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Назва: Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства
Автори: Бандура, Ірина
Кулик, Аліна
Bandura, Iryna
Kulyk, Alina
Ключові слова: гриби
функціональний продукт
тефтелі
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Бандура І. Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства / Ірина Бандура, Аліна Кулик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 120-122.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бандура_Кулик_СТ.pdf559.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.