Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797
Назва: | Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства |
Автори: | Бандура, Ірина Кулик, Аліна Bandura, Iryna Kulyk, Alina |
Ключові слова: | гриби функціональний продукт тефтелі |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Бандура І. Використання нетрадиційної сировини у складі м'ясних тефтелей у закладах ресторанного господарства / Ірина Бандура, Аліна Кулик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 120-122. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31797 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бандура_Кулик_СТ.pdf | 559.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.