Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796
Назва: | Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування |
Автори: | Баль-Прилипко, Лариса Тарасенко, Світлана Леонова, Богдана Кушнір, Юрій Bal-Prylypko, Larysa Tarasenko, Svitlana Leonova, Bohdana Kushnir, Yurii |
Ключові слова: | тренд протеїновмісні продукти вегетаріанство метилцелюлоза |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування / Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 109-111. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Баль_Тарасенко_Леонова_Кушнір_СТ.pdf | 554.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.