Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796
Назва: Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування
Автори: Баль-Прилипко, Лариса
Тарасенко, Світлана
Леонова, Богдана
Кушнір, Юрій
Bal-Prylypko, Larysa
Tarasenko, Svitlana
Leonova, Bohdana
Kushnir, Yurii
Ключові слова: тренд
протеїновмісні продукти
вегетаріанство
метилцелюлоза
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування / Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 109-111.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баль_Тарасенко_Леонова_Кушнір_СТ.pdf554.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.