Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796
Title: Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування
Authors: Баль-Прилипко, Лариса
Тарасенко, Світлана
Леонова, Богдана
Кушнір, Юрій
Bal-Prylypko, Larysa
Tarasenko, Svitlana
Leonova, Bohdana
Kushnir, Yurii
Keywords: тренд
протеїновмісні продукти
вегетаріанство
метилцелюлоза
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування / Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 109-111.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Тарасенко_Леонова_Кушнір_СТ.pdf554.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.