Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795
Назва: Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу
Автори: Баль-Прилипко, Лариса
Паска, Марія
Бутенко, Анастасія
Bal-Prylypko, Larysa
Paska, Mariia
Butenko, Anastasiia
Ключові слова: вода
мінеральні речовини
здорове харчування
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Баль-Прилипко Л. Наукове обґрунтування та розроблення рецептури води збалансованого складу / Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска, Анастасія Бутенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 116-119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31795
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баль_Паска_Бутенко_СТ.pdf565.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.