Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Лариса-
dc.contributor.authorПанасюк, Олександр-
dc.contributor.authorТолок, Єва-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, Larysa-
dc.contributor.authorPanasiuk, Oleksandr-
dc.contributor.authorTolok, Yeva-
dc.date.accessioned2022-01-21T16:28:59Z-
dc.date.available2022-01-21T16:28:59Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationБаль-Прилипко Л. Перспективи ринку продуктів, альтернативних молочним / Лариса Баль-Прилипко, Олександр Панасюк, Єва Толок // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 112-115.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31794-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectрослинне молокоuk_UA
dc.subjectвеганствоuk_UA
dc.titleПерспективи ринку продуктів, альтернативних молочнимuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баль_Панасюк_Толок_СТ.pdf822.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.