Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31794
Назва: Перспективи ринку продуктів, альтернативних молочним
Автори: Баль-Прилипко, Лариса
Панасюк, Олександр
Толок, Єва
Bal-Prylypko, Larysa
Panasiuk, Oleksandr
Tolok, Yeva
Ключові слова: здорове харчування
рослинне молоко
веганство
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Баль-Прилипко Л. Перспективи ринку продуктів, альтернативних молочним / Лариса Баль-Прилипко, Олександр Панасюк, Єва Толок // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 112-115.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31794
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баль_Панасюк_Толок_СТ.pdf822.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.