Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРутинський, Михайло-
dc.contributor.authorRutynskyi, Mykhailo-
dc.date.accessioned2022-01-21T15:20:33Z-
dc.date.available2022-01-21T15:20:33Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationРутинський М. Розвиток сегменту BBQ-ресторанів в Україні / Михайло Рутинський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 91-95.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31790-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectBBQ‑рестораниuk_UA
dc.subjectBBQ- індустріяuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.titleРозвиток сегменту BBQ-ресторанів в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рутинський_СТ.pdf565.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.