Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31790
Назва: Розвиток сегменту BBQ-ресторанів в Україні
Автори: Рутинський, Михайло
Rutynskyi, Mykhailo
Ключові слова: BBQ‑ресторани
BBQ- індустрія
гастрономічний туризм
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Рутинський М. Розвиток сегменту BBQ-ресторанів в Україні / Михайло Рутинський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 91-95.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31790
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рутинський_СТ.pdf565.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.