Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T15:10:56Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T15:10:56Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-21 | - |
dc.identifier.citation | Прісс О. Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa / Олеся Прісс, Валентина Жукова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 85-87. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | HoReCa | uk_UA |
dc.subject | харчове середовище | uk_UA |
dc.subject | продовольчі системи | uk_UA |
dc.title | Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Прісс_Жукова_СТ.pdf | 554.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.