Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.date.accessioned2022-01-21T15:10:56Z-
dc.date.available2022-01-21T15:10:56Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationПрісс О. Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa / Олеся Прісс, Валентина Жукова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 85-87.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectхарчове середовищеuk_UA
dc.subjectпродовольчі системиuk_UA
dc.titleФормування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Прісс_Жукова_СТ.pdf554.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.