Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788
Назва: Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa
Автори: Прісс, Олеся
Жукова, Валентина
Priss, Olesia
Zhukova, Valentyna
Ключові слова: HoReCa
харчове середовище
продовольчі системи
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Прісс О. Формування здорового харчового середовища через вплив підприємств HoReCa / Олеся Прісс, Валентина Жукова // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 85-87.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31788
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прісс_Жукова_СТ.pdf554.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.