Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-01-21T15:02:30Z-
dc.date.available2022-01-21T15:02:30Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationПетришин Н. Упровадження новітніх технологій обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства / Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 82-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31787-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectновітні технологіїuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.titleУпровадження новітніх технологій обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петришин_СТ.pdf553.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.