Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31787
Title: Упровадження новітніх технологій обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Authors: Петришин, Наталія
Petryshyn, Nataliia
Keywords: заклади ресторанного господарства
новітні технології
обслуговування
Issue Date: 21-Jan-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Упровадження новітніх технологій обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства / Наталія Петришин // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 82-84.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31787
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петришин_СТ.pdf553.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.