Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31778
Назва: Просування послуг у системі HoReCa
Автори: Кюрчева, Людмила
Ганчева, Анастасія
Kiurcheva, Liudmyla
Hancheva, Anastasiia
Ключові слова: HoReCa
послуга
ресторанне господарство
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Кюрчева Л. Просування послуг у системі HoReCa / Людмила Кюрчева, Анастасія Ганчева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 57-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31778
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кюрчева_Ганчева_СТ.pdf547.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.