Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775
Назва: | Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19 |
Автори: | Колісниченко, Тетяна Левицький, Іван Kolisnychenko, Tetiana Levytskyi, Ivan |
Ключові слова: | вендинг вендинговий автомат торгівельні апарати вендінгові кафе ресторани-автомати |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Колісниченко Т. Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19 / Тетяна Колісниченко, Іван Левицький // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Колісниченко_Левицький_СТ.pdf | 551.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.