Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775
Назва: Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19
Автори: Колісниченко, Тетяна
Левицький, Іван
Kolisnychenko, Tetiana
Levytskyi, Ivan
Ключові слова: вендинг
вендинговий автомат
торгівельні апарати
вендінгові кафе
ресторани-­автомати
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Колісниченко Т. Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19 / Тетяна Колісниченко, Іван Левицький // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31775
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колісниченко_Левицький_СТ.pdf551.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.