Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпова, Марта-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKarpova, Marta-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-01-21T13:34:52Z-
dc.date.available2022-01-21T13:34:52Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationКарпова М. Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні / Марта Карпова, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectкарантинні вимогиuk_UA
dc.subjectдоставленняuk_UA
dc.titleВплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карпова_Паска_СТ.pdf562.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.