Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774
Назва: | Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні |
Автори: | Карпова, Марта Паска, Марія Karpova, Marta Paska, Mariia |
Ключові слова: | пандемія ресторанний бізнес карантинні вимоги доставлення |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Карпова М. Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні / Марта Карпова, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карпова_Паска_СТ.pdf | 562.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.