Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774
Назва: Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні
Автори: Карпова, Марта
Паска, Марія
Karpova, Marta
Paska, Mariia
Ключові слова: пандемія
ресторанний бізнес
карантинні вимоги
доставлення
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Карпова М. Вплив пандемії коронавірусу COVID‑19 на ресторанний бізнес в Україні / Марта Карпова, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 40-42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31774
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпова_Паска_СТ.pdf562.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.