Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773
Назва: Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства
Автори: Карман, Тетяна
Karman, Tetiana
Ключові слова: інновації
стратегія
ресторан
тренд
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Карман Т. Сучасні підходи до розроблення інноваційної стратегії розвитку ресторанного господарства / Тетяна Карман // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 37-39.
Короткий огляд (реферат): Мета статті полягає у дослідженні сучасних інноваційних трендів для формування стратегії розвитку ресторанного господарства, спрямованої на підвищення рівня конкурентоспроможності на ринку послуг та забезпечення якості надання послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31773
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карман_СТ.pdf551.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.