Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалитин, Роксолана-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKalytyn, Roksolana-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2022-01-21T13:23:54Z-
dc.date.available2022-01-21T13:23:54Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationКалитин Р. Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє / Роксолана Калитин, Ольга Радзімовська, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 33-36.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31772-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвиноuk_UA
dc.subjectреалізаціяuk_UA
dc.subjectсомельєuk_UA
dc.titleАналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельєuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Калитин_Радзімовська_Паска_СТ.pdf558.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.