Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДулька, Ольга-
dc.contributor.authorБенедичук, Софія-
dc.contributor.authorDulka, Olha-
dc.contributor.authorBenedychuk, Sofiia-
dc.date.accessioned2022-01-21T13:18:24Z-
dc.date.available2022-01-21T13:18:24Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationДулька О. Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 / Ольга Дулька, Софія Бенедичук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectзаклади готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectбезпека гостяuk_UA
dc.subjectонлайн-послугиuk_UA
dc.titleФункціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дулька_Бенедичук_СТ.pdf548.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.