Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771
Назва: | Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 |
Автори: | Дулька, Ольга Бенедичук, Софія Dulka, Olha Benedychuk, Sofiia |
Ключові слова: | заклади готельно-ресторанного бізнесу пандемія безпека гостя онлайн-послуги |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Дулька О. Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 / Ольга Дулька, Софія Бенедичук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 31. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дулька_Бенедичук_СТ.pdf | 548.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.