Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771
Назва: Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19
Автори: Дулька, Ольга
Бенедичук, Софія
Dulka, Olha
Benedychuk, Sofiia
Ключові слова: заклади готельно-ресторанного бізнесу
пандемія
безпека гостя
онлайн-послуги
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Дулька О. Функціонування закладів готельно-ресторанного господарства в умовах пандемії СOVID-19 / Ольга Дулька, Софія Бенедичук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31771
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дулька_Бенедичук_СТ.pdf548.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.