Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДіденко, Дарина-
dc.contributor.authorУщаповський, Артем-
dc.contributor.authorDidenko, Daryna-
dc.contributor.authorUshchapovskyi, Artem-
dc.date.accessioned2022-01-21T13:12:30Z-
dc.date.available2022-01-21T13:12:30Z-
dc.date.issued2022-01-21-
dc.identifier.citationДіденко Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Дарина Діденко, Артем Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 28-30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770-
dc.description.abstractМета - дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтрендuk_UA
dc.subjectфудпейрингuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectсувідuk_UA
dc.subjectмолекулярна кулінаріяuk_UA
dc.titleДослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Діденко_Ущаповський_СТ.pdf560.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.