Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Назва: | Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва |
Автори: | Діденко, Дарина Ущаповський, Артем Didenko, Daryna Ushchapovskyi, Artem |
Ключові слова: | тренд фудпейринг заклади ресторанного господарства сувід молекулярна кулінарія |
Дата публікації: | 21-січ-2022 |
Видавництво: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Бібліографічний опис: | Діденко Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Дарина Діденко, Артем Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 28-30. |
Короткий огляд (реферат): | Мета - дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770 |
Розташовується у зібраннях: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Діденко_Ущаповський_СТ.pdf | 560.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.