Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Назва: Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва
Автори: Діденко, Дарина
Ущаповський, Артем
Didenko, Daryna
Ushchapovskyi, Artem
Ключові слова: тренд
фудпейринг
заклади ресторанного господарства
сувід
молекулярна кулінарія
Дата публікації: 21-січ-2022
Видавництво: ЛДУФК імені Івана Боберського
Бібліографічний опис: Діденко Д. Дослідження сучасних кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва / Дарина Діденко, Артем Ущаповський // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 28-30.
Короткий огляд (реферат): Мета - дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного господарства міста Києва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31770
Розташовується у зібраннях:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Діденко_Ущаповський_СТ.pdf560.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.